Tutireceptek.hu fejléc

Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1.5 l csirke alaplé
300 g zöldspárga
400 g laskagomba (királylaska vagy más néven ördögszekér-laska)

Elkészítés:
1,5 liter leszűrt leves alaplébe tegyük a feldarabolt, zöld spárgát és a csíkokra vágott ördögszekér-laskagombát.
Alacsony lángon kb. 8-10 perc alatt főzzük készre.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos marhahúsleves » Húsleves » Marhahúsleves gazdagon » Anyu-féle húsleves
» Aranyló tyúkhúsleves » Húsleves tésztaszívekkel » Rizstésztás marhahúsleves » Házi csirkehúsleves
» Húsleves Rolanita módra » Újházi tyúkhúsleves » Húsleves húsgombóccal » Vajbabos húsleves
» Gyors húsleves » Tökleves (hamis húsleves) » Húslevesben főtt töltelék » Marhahúsleves májgombóccal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.