Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos-chilis-sajtkrémes szarvacska recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
350 g darált marhahús
350 g darált sertéshús
1 közepes fej vöröshagyma
6 ek olívaolaj
100 g olasz sűrített paradicsom (tubusos)
1 gerezd fokhagyma
1 tk chilipehely
frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
200 g sajt
1 csokor petrezselyem
tengeri só ízlés szerint
400 g szarvacska tészta

Elkészítés:
Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, és rátesszük a darálthúst. Erős lángon kevergetjük, míg kifehéredig, és ha levet ereszt, elpárologtatjuk róla.
A paradicsompürét, az apróra vágott fokhagymát hozzátesszük, pirítjuk egy-két percig, majd sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint chilizzük.
Felöntjük kb. 200 ml forró vízzel, és rotyogtatjuk kb.10 percet.
Ezalatt kifőzzük a tésztát, leszűrjük, és forrón tartjuk.
A húshoz adjuk az apróra vágott petrezselymet, a friss-sajtot, majd a forró tésztát, és lazán átkeverjük.
Azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szarvacska Mexikói Raguval » Szarvacska » Szarvacska mexikói módra » Brassói szarvacskák
» Tepsis hús.. » Fürj burgonyafészken » Fasírozott vagdalthúsból » Csirkemáj baconszalonnában
» Szüreti mustos kacsa » Cigány pác » Mexikói apróhús » Töltött cukkíni egyszerűen
» Edus - Diplomata szelet » Lecsós csirke kuszkusszal » Karajcsíkok fügés raguval » Fóliás csirkeszárnyak


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.