Tutireceptek.hu fejléc

Húsos káposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db hagyma,
1 paprika,
1 paradicsom,
½ kg sovány hús,
1 kis fej édeskáposzta,
1-3 gerezd fokhagyma,
pirospaprika,
kömény,
bors,
delikát,
só.

Elkészítés:
A húsból és a többi hozzávalókból (kivétel a káposzta) pörköltet készítünk, amikor félig kész, belevágjuk a káposztát, fokhagymát, és összefőzzük.
Ugyanolyan, mint a székelykáposzta, csak édeskáposztából.
Tányérra tesszük és tejföllel kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Darálthúsos zöldbab » Sanvanyúkáposzta-saláta » Káposztaleves csülökkel » Pulykahúsos tál
» Káposztaleves másként » Forró húsos kifli » Káposztás csiga » Káposzta-sárgarépa saláta
» Húsos zöldség jénaiban » Kelkáposzta leves gazdagon » Káposztaleves vislivel » Káposztás oldalas kuktában
» Vörös káposzta almával » Káposztával töltött sonka » Sertéshúsos tekercs » Libasült vöröskáposztával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.