Tutireceptek.hu fejléc

Húsos lepény recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30dkg mirelit levelestészta
40dkg darált sertéshús
1fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom
só,bors ,1 teáskanál liszt ,kakukkfű 1 dl tej
petrezselyemzöldje és néhány gyöngyhagyma a díszítéshez

Elkészítés:
A kiengedett tésztát kinyújtjuk,kizsírozott tepsiben félig megsütjük.A vöröshagymát kockára vágjuk,olajon megpirítjuk.Hozzáadjuk a darált húst,a paradicsomot,sóval,borssal,fokhagymával, kakukkfűvel fűszerezzük.Mielőtt készre pároljuk
a liszttel megszórjuk,tejjel felengedjük,hogy jó szaftos húskrémet kapjunk,ezt a tésztára tesszük,körberakjuk paradicsommal,megszórjuk petrezselyem zöldjével,gyöngyhagymával díszitjük és készre sütjük.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tönkölylepény » Kacsahúsos rizottó » Húsos gombóc » Húsos rakott karfiol
» Rákóczi túrós lepény » Almás, túrós lepény » Barna lepény » Francia körtés lepény
» Krémsajtlepény kékszőlővel » Áfonyás lepény » Gombás-Husos Fasirt » Vaníliás lepény!
» Húsosfazék » Húsos muszaka » Szilvás lepény (update 2) » Almás lepény 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.