Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos töltött gomba recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
8 nagyobb gomba
4 paradicsom
olaj
morzsolt oregánó
só, bors
petrezselyem
reszelt sajt

Elkészítés:
A paradicsomokat meghámozzuk, húsukat feldaraboljuk. A gombát megtisztítjuk, szárukat kivágjuk, és felaprítjuk. A darált húst kevés olajon megpirítjuk, majd vízzel felöntjük, és puhára főzzük. Hozzáadjuk a sót, borsot, oregánót, petrezselymet. Ezek után beletesszük az apróra vágott gombaszárakat és a felszeletelt paradicsomot. Pár percig főzzük. A gombafejek mindkét oldalát kevés olajon megpirítjuk. Hőálló edénybe tesszük a töltelék egy részét, majd erre helyezzük a gombafejeket. Megtöltjük a maradék töltelékkel, majd reszelt sajtot szórunk a tetejére.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombapörkölt egyszerűen » Gombás melegszendvics » Börzsönyi gombás máj » Töltött szilva köntösben
» Görög töltött paprika » Sajttal töltött falatkák » Töltött gombafejek II. » Töltött bundás kenyér
» Gombás rakott karaj » Töltött dagadó erdélyiesen » Diós hússal töltött alma » Gyümölccsel töltött karaj
» Tegnapi töltött cukkinim » Húsos-tejfölös tészta » Gombás cukkinileves » Gombás tofu rizzsel


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.