Tutireceptek.hu fejléc

Húsos zöldség jénaiban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéscomb
5 dkg vaj
1 kg mirelit zöldség(zöldborsó,sárgarépa.karfiol)
2 dl tejföl
1 tojás sárgája
5 dkg reszelt sajt

bors

Elkészítés:
A húst kloppfoljuk sózzuk borsozzuk.A vajon átsütjük a húsokat,kevés vízzel puhára pároljuk,kivesszük a léből,és beletesszük a zöldségeket enyhén sózzuk és kb 5 percig pároljuk.Egy jénait kivajazunk és alúlra teszünk párolt zöldséget ,ráhelyezünk 4 szelet húst,ezután ismételten zöldséget majd a másik 4 szelet húst.A tetejére a maradék zöldség kerül.
Az egészet leöntjük a tejföl tojássárga reszelt sajt keverékével.Forró sütőben pirosra sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis hús zöldségekkel » Zöldségkrokett » Párolt zöldségsaláta » Tészta zöldséges ragúval
» Grillezett zöldségek » Darálthúsos rakott zöldbab » Zöldséges-pulykahúsos pita » Darált húsos pizzatekercs
» Madridi húsosfazék » Extra zöldségsaláta » Zöldséges-sonkás őzgerinc » Zöldséges fehérbab leves
» Magyaros húsos tekercs » Húsos töltött burgonya » Agyagtálas zöldséges hús » Csülök zöldségekkel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.