Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos zöldség jénaiban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet sertéscomb
5 dkg vaj
1 kg mirelit zöldség(zöldborsó,sárgarépa.karfiol)
2 dl tejföl
1 tojás sárgája
5 dkg reszelt sajt

bors

Elkészítés:
A húst kloppfoljuk sózzuk borsozzuk.A vajon átsütjük a húsokat,kevés vízzel puhára pároljuk,kivesszük a léből,és beletesszük a zöldségeket enyhén sózzuk és kb 5 percig pároljuk.Egy jénait kivajazunk és alúlra teszünk párolt zöldséget ,ráhelyezünk 4 szelet húst,ezután ismételten zöldséget majd a másik 4 szelet húst.A tetejére a maradék zöldség kerül.
Az egészet leöntjük a tejföl tojássárga reszelt sajt keverékével.Forró sütőben pirosra sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőben sült vegyes zöldség » Kínai zöldséges rizs » Zöldséges rétesbatyu » Zöldségmártás
» Húsos tészta osztrák módra » Berber zöldségfazék » 10 perces zöldségsaláta » Zöldséges csirkecomb
» Nyári zöldségleves » Zöldséges margarin » Zöldséges köles » Zöldséges tepsis cukkini
» Húsos muszaka » Húsos töltött burgonya » Zöldséges-tejszínes csirke » Húsos rakott karalábé


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.