| Húsos-zöldséges tepsis krumpli receptEgytálételek Hozzávalók: Kb fél kg krumpli Zöldségek (uborka,paradocsom,paprika,ki mit szeret) Kb. 10-15 dkg füstölt-főtt csásárszalona (vagy bacon) Kb.5 dkg. kolbász Egy nagy hagyma (én elhagyom) reszelt sajt 2,5 dl tejföl mustár só bors vaj Elkészítés: Meghámozom a krumplit és 7-8 percig sós vízben főzöm.Míg fő,addig felvágom a zöldséget,vagy zöldségeket,a bacont,és a szalonnát. Kivajazott tepsibe szépen sorban belepakolom a krumplikarikákat,majd rá a bacont,és a kolbászt.A tetejére kerülnek a zöldségek,majd a mustáros tejföl,amit ízlés szerint sózunk-borsozunk.A tetejét megszórom jó sok trappista sajtal.180 fokon kb 30 perc alatt elkészül. Tanácsok: Nem kell feltétlenül betartani a mennyiségeket,én is hol többet,hol kevesebbet teszek a hozzávalókból. Könnyű,gyors,egyszerű,és nagyon finom. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Brin Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |