Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos-zöldséges tepsis krumpli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Kb fél kg krumpli
Zöldségek (uborka,paradocsom,paprika,ki mit szeret)
Kb. 10-15 dkg füstölt-főtt csásárszalona (vagy bacon)
Kb.5 dkg. kolbász
Egy nagy hagyma (én elhagyom)
reszelt sajt
2,5 dl tejföl
mustár

bors vaj

Elkészítés:
Meghámozom a krumplit és 7-8 percig sós vízben főzöm.Míg fő,addig felvágom a zöldséget,vagy zöldségeket,a bacont,és a szalonnát.
Kivajazott tepsibe szépen sorban belepakolom a krumplikarikákat,majd rá a bacont,és a kolbászt.A tetejére kerülnek a zöldségek,majd a mustáros tejföl,amit ízlés szerint sózunk-borsozunk.A tetejét megszórom jó sok trappista sajtal.180 fokon kb 30 perc alatt elkészül.

Tanácsok:
Nem kell feltétlenül betartani a mennyiségeket,én is hol többet,hol kevesebbet teszek a hozzávalókból.

Könnyű,gyors,egyszerű,és nagyon finom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Brin


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes rakott krumpli » Francia Rakottkrumpli » A legjobb krumplis pogácsa » Krumplis beigli
» Tepsis chilis bab » Lacikrumpli » Tepsis-raffaello » Tepsis kel
» Kapros túrós krumplisült » Májkrémmel töltött krumpli » tepsis brokkoli » Tepsis brokkoli Alexától
» Francia krumpli(köret) » Krumplilepénykék » Sonkás töltött krumpli » Zöldbab fözelék krumplival


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.