| Húsos zöldségfasírt receptHúsételek Hozzávalók: 2 nagy burgonya 1 cukkini 40 dkg darált sertéshús 1 tojás 3 evőkanál zsemlemorzsa friss zöldpetrezselyem 3 gerezd fokhagyma só, bors olaj Elkészítés: A burgonyát és a cukkinit megtisztítjuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a húst, a tojást és a zsemlemorzsát, fűszerezzük és a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük, majd jól összegyúrjuk. Mikor összeállt, fasírtokat formálunk belőle és kiolajozott tepsibe tesszük, a tetejét is átkenjük olajjal és 30 percen át sütjük 180 fokon. Időnként megforgatjuk, hogy átsüljenek. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |