Tutireceptek.hu fejléc

Húspác recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 liter olaj
1 kk őrölt szerecsendió
1 kk morzsolt bazsalikom
1 kk morzsolt majoránna
1 kk morzsolt kakukkfű

Elkészítés:
Egy olajos palackba a fenti fűszereket beleöntjük, jól össze rázzuk, és félre tesszük.

Bármilyen sózott húst bekenünk vele és egy éjszakára a hűtőbe teszünk, és sütjük.

Ha szeretjük a fokhagymát zúzottat tehetünk, az olajba.

Nagyon sokáig el áll az olaj.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» 6-féle húspác grillezéshez » Kefíres rántott csirke » Párolt-sült oldalas » Tahiti csirkemell
» Nyári töltött káposzta » Nyúl zöldségágyban sütve » Hawaii hús » Sajtos pulykamellrolád
» Spenótos-rukkolás rakottas » Csülök spékelve » Csirkemájas csirkeszárny » Titokban sült csirkecombok
» Libamáj zsírjában » Csirke szalonna ágyon » Céklás fasírt » Magyaros Pulykamellragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.