Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húspác recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 liter olaj
1 kk őrölt szerecsendió
1 kk morzsolt bazsalikom
1 kk morzsolt majoránna
1 kk morzsolt kakukkfű

Elkészítés:
Egy olajos palackba a fenti fűszereket beleöntjük, jól össze rázzuk, és félre tesszük.

Bármilyen sózott húst bekenünk vele és egy éjszakára a hűtőbe teszünk, és sütjük.

Ha szeretjük a fokhagymát zúzottat tehetünk, az olajba.

Nagyon sokáig el áll az olaj.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» 6-féle húspác grillezéshez » Kínai töltött kacsa » Sztroganoff hús » Fűszeres sertésborda
» Edes-savanyu pulykamell » Csirkemell pehelybundában » Májas csirkerolád » Pulykamell Lucifer módra
» Pulykaroló ínyenceknek » Oldalas sörben sütve » Gyros otthon » Narancsos Őzcomb
» Erdélyi töltött csirke » Gombás-májas rakott karaj » Részeges csirke » Csípős sült csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.