Tutireceptek.hu fejléc

Húsvéti tárkonyos bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db bárány eleje
3 tojás
2 dl tejföl
kevés liszt
só, bors, ételízesítő, tárkony

Elkészítés:
Puhára főzöm a bárány elejét 2 liter vízzel, néhány szál friss tárkonnyal és sóval.
3 tojás sárgáját 3 kanál tejföllel elhabarok, ha a hús puha, egy kis fazékba teszek 2 kanál lisztet, egy deci tejfölt, 3-4 kanál ecetet és annyi vizet, hogy híg habarék legyen és behabarom vele a tárkonyos főzőlevet.
Még 5 percig főzöm a báránnyal, majd azt feldarabolva és a levével leöntve, puha kenyérrel tálalom.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti kiscsibe muffin » Baranyai töltött szűz » Erdélyi tárkonyos tokány » Tárkonyos őzragu.
» Bárány és gyümölcs kebab » Baranyai kókuszos » Egészben sült báránygerinc » Tárkonyos raguleves diétás
» Húsvéti tojástorta 2. » Tárkonyos zöldbableves » Töltött bárány » Pusztai báránysült
» Tárkonyos nyúlbecsinált » Tárkonyos pulyka-raguleves » Bárányrakottas » Aszaltszilvás bárányragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.