Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsvéti tárkonyos bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db bárány eleje
3 tojás
2 dl tejföl
kevés liszt
só, bors, ételízesítő, tárkony

Elkészítés:
Puhára főzöm a bárány elejét 2 liter vízzel, néhány szál friss tárkonnyal és sóval.
3 tojás sárgáját 3 kanál tejföllel elhabarok, ha a hús puha, egy kis fazékba teszek 2 kanál lisztet, egy deci tejfölt, 3-4 kanál ecetet és annyi vizet, hogy híg habarék legyen és behabarom vele a tárkonyos főzőlevet.
Még 5 percig főzöm a báránnyal, majd azt feldarabolva és a levével leöntve, puha kenyérrel tálalom.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Üzbég bárány piláf » Tárkonyos rakott zöldbab » Gyümölcsös bárányborda » Húsvéti locsolótál...
» Húsvéti sonkás tekercs » Ciprusi húsvéti leves » Tárkonyos bableves » Húsvéti sonka
» Húsvéti töltött kalács » Báránycomb zöldséggel » Húsvéti borkorcsolya » Tárkonyos őzragu.
» Báránygerinc sütve » Tárkonyos hagymaleves » Dettuska tárkonyos levese » Kuvaiti barackos bárány


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.