Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ilonka40 Pozsonyi rizottója recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
250 g tarhonya, 300 g borjúlapocka, 60 g zsír, 1 hagyma, 40 g reszelt sajt, 5 evőkanál zöldborsó, só, bors, petrezselyemzöld.

Elkészítés:
A zsiradék felében megpirítjuk a összevágott hagymát, rátesszük a kockákra vágott húst, együtt átsütjük, sóval, borssal fűszerezzük, és egy kevés vizzel puhára pároljuk. A maradék zsírban aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, felöntjük annyi vizzel, amennyi jól ellepi, és fedő alatt puhára főzzük.
A húst, a tarhonyát, és a zöldborsót összekeverjük, és 20 percre meleg sütőbe tesszük. Reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: ilonka40

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pozsonyi kifli » Pozsonyi hústekercs » Diós pozsonyi kifli » Pozsonyi rizottó
» Pozsonyi diós patkó » Pozsonyi kocka » Pozsonyi kifli 2 » Zöldségkrokett
» Szerb burgonya » Töltött káposzta tejföllel » Székelygulyás » Gombás karfiol-tál
» Rakott tészta2 » Csirkés rakott burgonya » Tölcséres csirkemáj » Pecsenyekacsamáj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.