Tutireceptek.hu fejléc

Indiai ragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertés vagy pulykahús
20 dkg gomba
30 dkg rízs
8 dkg mazsola
olaj

kurkuma(esetleg currypor)

Elkészítés:
A húst és a gombát koskákra vágjuk és kevés sóval olajon megpirítjuk. Közben sóval és kurkumával ízesítve félig megpároljuk a rízst. Belekeverjük a pirított húst, gombát és a mazsolát és készre főzzük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Indiai vegyes saláta » Indiai pulyka » Indiai párolt sertésragu » Indiai csirke lencsével
» Indiai zöldséges ragu » Indiai chai tea (masala) » Indiai kókusztej » Indiai - Cooch Behar
» Indiai fűszeres csirke » Indiai csirke » Indiai csirkeleves » Csirkeleves indiai módon
» Dhal *Indiai recept* » Indiai kenyér » Indiai csirkés szendvics » Zöldbab indiai módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.