Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Indiai ragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertés vagy pulykahús
20 dkg gomba
30 dkg rízs
8 dkg mazsola
olaj

kurkuma(esetleg currypor)

Elkészítés:
A húst és a gombát koskákra vágjuk és kevés sóval olajon megpirítjuk. Közben sóval és kurkumával ízesítve félig megpároljuk a rízst. Belekeverjük a pirított húst, gombát és a mazsolát és készre főzzük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Indiai csirkeleves » Indiai - Cooch Behar » Indiai csirkemell » Indiai zöldséges ragu
» Indiai párolt sertésragu » Zöldbab indiai módra » Indiai pulyka » Indiai csirkecombok
» Indiai csirkés szendvics » Indiai csirke » Indiai vegyes saláta » Indiai fűszeres csirke
» Indiai kenyér » Csirkeleves indiai módon » Indiai csirke lencsével » Dhal *Indiai recept*


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.