Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ízes borda rántva recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg sertéskaraj,
35 dkg túró,
10 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
15 dkg liszt,
5 db tojás,
40 dkg zsemlemorzsa,
olaj, a sütéshez.

Elkészítés:
A sertéskarajt kicsit vastagabb szeletekre vágjuk, középen felszúrjuk, hogy be lehessen tölteni. A túrót a vajjal, sóval, szerecsendióval jól összekeverjük és a karajba töltjük. Hústűvel, vagy fogpiszkálóval megtűzzük. Panírozzuk. És közepesen forró olajban lassan megsütjük. Tálaláskor bármilyen salátával kínálhatjuk.

Tanácsok:
Tényleg nem szabad forró olajban sütni, mert ez egy kicsit vastagabb, és nem fog rendesen átsülni.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: szilvia13


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pálffy-sertésborda » Juhtúrós halfilé rántva » Paradicsom rántva » Hargitai sertésborda
» Különleges töltött borda » Temesvári sertésborda » Debrecenis borda » Brabanti sertésborda
» Sajtos darált hús rántva » Csokiborda » Részeges sertésborda » Bakonyi sertésborda 2.
» Töltött paprika rántva » Milánói sertésborda » Sonkába tekert sajt rántva » Sertésborda tanya módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.