Tutireceptek.hu fejléc

Jérce zöldbors-mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
» 1 1,4 kg-os jérce
» 5 dl húsleves
» 3 ek. vaj
» 1 ek. liszt
» 2 ek. mustár
» 1 dl tejföl
» 2 ek. zöldbors
» só, bors
» 2 cl konyak

Elkészítés:
A madarat négybe vágjuk, leszedjük a bőrét, a húst pedig 20 percig a forró levesben főzzük. Kiszedjük, és a leveshez adjuk a vaj és a liszt keverékét. 5 percig forraljuk, majd hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt és a zöldborsot. sózzuk, borsozzuk, beletesszük a húst, majd közepes fokozaton 10 percig főzzük. Végül hozzáadjuk a konyakot.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jércemell -koktélsaláta » Vendégváró jércezserbó » Jérce jóasszony módra » Jércesaláta
» Banánnal töltött jércemell » Pácolt jércemell » Jérce-saláta » Pulykaragu másmódon
» Ropogós csirkeszárny » Gombás szarvastokány » Kacsa confit » Mandulás csirkemell
» Pincepörkölt vörösborral » Bajor savanyú pecsenye » Károly-szelet » Mézes-körtés oldalas


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.