Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Jérce zöldbors-mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
» 1 1,4 kg-os jérce
» 5 dl húsleves
» 3 ek. vaj
» 1 ek. liszt
» 2 ek. mustár
» 1 dl tejföl
» 2 ek. zöldbors
» só, bors
» 2 cl konyak

Elkészítés:
A madarat négybe vágjuk, leszedjük a bőrét, a húst pedig 20 percig a forró levesben főzzük. Kiszedjük, és a leveshez adjuk a vaj és a liszt keverékét. 5 percig forraljuk, majd hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt és a zöldborsot. sózzuk, borsozzuk, beletesszük a húst, majd közepes fokozaton 10 percig főzzük. Végül hozzáadjuk a konyakot.


A receptet beküldte: Tüccsögi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jérce jóasszony módra » Jércesaláta » Banánnal töltött jércemell » Jércemell -koktélsaláta
» Jérce-saláta » Pácolt jércemell » Vendégváró jércezserbó » Almás-sajtos rakott csirke
» Csirke sóágyon » Csirke kelkáposztában » Különleges vagdalthús » Csopaki aprópecsenye
» Temesvári sertéstokány » Pacal, ahogy én készítem » Sertésflekken » Csirkemell Cserép-módra:-)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.