Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtban pácolt grill csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkemell vékonyra szeletelve
1 pohár natúr joghurt
zúzott fokhagyma

bors
olívaolaj vagy szőlőmagolaj
koriander
oregano
bazsalikom

Elkészítés:
A joghurtot kiöntöm egy kisebb edénybe, fűszerezem ízlés szerint (só, bors, bazsalikom, oregano, koriander, fokhagyma és kb. 3 evőkanál egészséges olaj. Összekeverem.

A hússzelet oldalát bekenem a páccal, majd a pácos felével lefele belehelyezem egy zárható edénybe, majd megkenem a másik oldalát. Ezt az eljárást ismétlem meg minden hússzelettel. A lényeg, hogy minden hús minden oldala be legyen kenve a páccal. Amennyi időre lehet, hűtőbe helyezem. (Én este szoktam megcsinálni, ha másnap délben akarom megsütni.)

Grill-lapot vagy grillező serpenyőt felforrósítok egy kis olajjal. Rövid idő alatt megsütöm az egyik, majd a másik oldalát. CSAK EGYSZER FORDÍTSUK MEG A HÚST, AKKOR MARAD SZAFTOS.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos csirkemell » Gyors sajtos csirkemell » Pácolt jércemell » Zöldbabos csirkemell
» Csirkemellből pörkölt » Baconos-sajtos csirkemell » Különleges grillpác » Grillázs
» Sárgarépás csirkemell » Nápolyi szelet (grillázs) » Mézes-csípős csirkemell » Őszibarackos csirkemell
» Sajtos csirkemell falatok » Gombás csirkemellfilé » Gombakrémes csirkemell » Meggyes, sajtos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.