Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos eperleves habgaluskával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg eper,
6 dl joghurt,
4 evőkanál méz,
1 cs.vaníliás cukor,
2 tojásfehérje,
1 evőkanál porcukor

Elkészítés:
Az epret megtisztítjuk,alaposan megmossuk és a joghurttal,a mézzel meg a vaníliás cukorral turmixoljuk,behűtjük.A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük,majd evőkanállal forró vízbe szaggatva,1-2 perc alatt megfőzzük,ugyanúgy mintha madártejet készítenénk.A hideg eperlevest habgaluskával a tetején kínáljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos gyümölcstorta » Joghurtos párolt halfilé » Joghurtos csemege » Joghurtos brokkoli főzelék
» Nyers eperleves (vegan) » Vegyes, joghurtos saláta. » Gyümölcs joghurtos piskóta » Joghurtos gyümölcspite
» Joghurtos meggyturmix » Joghurtos salátatej » Joghurtos tortácskák » Egyszerű joghurtos süti
» Joghurtos meggyfagyi » Joghurtos sós rudak » Joghurtos almakrém » Joghurtos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.