Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos meggyes parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
5 dl. joghurt
2 x 2.5 dkg zselatin
40 csepp édesitő
20 dkg meggy v befőtt
3 dl tejszin

Elkészítés:
A joghurot megfelezem, egyikbe teszem az átpaszirozott meggyet,a lébe teszem az egyik zselatint és felmelegitem. a másikba vizezzel elkészitem a zselatint, félre teszem, amig hűl felverem a tejszint jó keményre, és elfelezem
mindegyike rakom a tejszint ovatossan,elkeverem.

Majd egy borda sűtőt kibélelek folpakkal és a meggyeset teszem bele majd a fehéret.
Lehet igy is hagyni de- lelhet villával ovatossan megkeverni akkor márványos lesz.

A mélyhűtőbe tesszük 2-3 órára majd szeleteljük.

Tanácsok:
De aki csokisan szeretné akkor nem meggyel késziti hanem holland kakaóval, és ugy édesitővel szintén.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mákparfé » Mézes parfé » Meggyes-túrós lepény » Bögrés-tejfölös meggyes
» Joghurtos meggyfagyi » Almás meggyes pite! » Meggyes-kókuszos Brownie » Joghurtos csokoládétorta
» Mákos, meggyes szelet » Joghurtos gomba » Potyogtatós meggyes pite » Joghurtos sütemény
» Meggyes kocka. » Meggyes tekercs » Joghurtos-Citromos süti » Joghurtos tönkölykenyér


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.