Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos meggyes parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
5 dl. joghurt
2 x 2.5 dkg zselatin
40 csepp édesitő
20 dkg meggy v befőtt
3 dl tejszin

Elkészítés:
A joghurot megfelezem, egyikbe teszem az átpaszirozott meggyet,a lébe teszem az egyik zselatint és felmelegitem. a másikba vizezzel elkészitem a zselatint, félre teszem, amig hűl felverem a tejszint jó keményre, és elfelezem
mindegyike rakom a tejszint ovatossan,elkeverem.

Majd egy borda sűtőt kibélelek folpakkal és a meggyeset teszem bele majd a fehéret.
Lehet igy is hagyni de- lelhet villával ovatossan megkeverni akkor márványos lesz.

A mélyhűtőbe tesszük 2-3 órára majd szeleteljük.

Tanácsok:
De aki csokisan szeretné akkor nem meggyel késziti hanem holland kakaóval, és ugy édesitővel szintén.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos párolt halfilé » Mézes parfé » Meggyes-gesztenyés rétes » Meggyes túrótorta
» Joghurtos almakrém » Joghurtos fánk II. » Meggyes pite - fahéjas » Joghurtos eper krémleves
» Joghurtos hűtős süti » Macskaszem (meggyes) » Kakaós-meggyes szelet! » Meggyes amerikáner
» Kókuszos-meggyes túróbomba » Áfonyás-joghurtos muffin » Meggyes kekszrúd » Almás meggyes pite!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.