Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos meggyes parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
5 dl. joghurt
2 x 2.5 dkg zselatin
40 csepp édesitő
20 dkg meggy v befőtt
3 dl tejszin

Elkészítés:
A joghurot megfelezem, egyikbe teszem az átpaszirozott meggyet,a lébe teszem az egyik zselatint és felmelegitem. a másikba vizezzel elkészitem a zselatint, félre teszem, amig hűl felverem a tejszint jó keményre, és elfelezem
mindegyike rakom a tejszint ovatossan,elkeverem.

Majd egy borda sűtőt kibélelek folpakkal és a meggyeset teszem bele majd a fehéret.
Lehet igy is hagyni de- lelhet villával ovatossan megkeverni akkor márványos lesz.

A mélyhűtőbe tesszük 2-3 órára majd szeleteljük.

Tanácsok:
De aki csokisan szeretné akkor nem meggyel késziti hanem holland kakaóval, és ugy édesitővel szintén.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Konyakmeggyes 1 » Joghurtos csirkemell II. » Krémsajtos eperparfé » Joghurtos makaróni
» Meggyes hordó » Mézes meggyes, rácsozva » Kakaós-meggyes szelet! » Kakaós-meggyes sütemény
» Egyszerű meggyes » Meggyes-diós kevert süti » Joghurtos epertorta » Nyári joghurtos saláta
» Gyümölcsös joghurtos torta » Meggyes - rizses szelet » Joghurtos túrókarikák » Túrós meggyes


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.