Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos pácban érlelt karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéskaraj
1 nagy doboz natúr joghurt
1 dl olaj
6 nagy gerezd fokhagyma
só, törött színesbors
1 teáskanál majoranna

előfőzött burgonya (tetszőleges formára szeletelve)
sültburgonya fűszersó
kevés olaj

Elkészítés:
A húsokat megmossuk, szárazra töröljük.
A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük és a joghurttal, az olajjal és a fűszerekkel összekeverjük. A húsokat megforgatjuk a pácban és letakarva egy éjszakára is hűtőbe tesszük.
Sütéskor egy tepsibe rakjuk a húsokat, fél dl vizet öntünk alá és fólia alatt 150 fokon megsütjük. A vége felé levesszük az alufóliát, hogy pirosra süljenek a húsok.
Amíg a hús sül, addig a félig megfőtt burgonyát leszűrjük és a fűszersóval összekeverjük. Teflon bevonatos serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a burgonyákat megsütjük.

Tanácsok:
Joghurtos-uborkasalátát kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott karaj » Töltött karaj liza módra » Zöldséges rakott karaj » Joghurtos-almás finomság
» Joghurtos kocka » Csirkemájjal töltött karaj » Émi joghurtos finomsága » Joghurtos csirke
» Tejszínes sajtos karaj » Joghurtos málnaturmix » Sajtos karaj » Fokhagymás-joghurtos öntet
» Joghurtos málnafagylalt » Almás töltött karaj » Göngyölt sertéskaraj » Sertéskaraj hagymaszósszal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.