Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos pácban érlelt karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet sertéskaraj
1 nagy doboz natúr joghurt
1 dl olaj
6 nagy gerezd fokhagyma
só, törött színesbors
1 teáskanál majoranna

előfőzött burgonya (tetszőleges formára szeletelve)
sültburgonya fűszersó
kevés olaj

Elkészítés:
A húsokat megmossuk, szárazra töröljük.
A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük és a joghurttal, az olajjal és a fűszerekkel összekeverjük. A húsokat megforgatjuk a pácban és letakarva egy éjszakára is hűtőbe tesszük.
Sütéskor egy tepsibe rakjuk a húsokat, fél dl vizet öntünk alá és fólia alatt 150 fokon megsütjük. A vége felé levesszük az alufóliát, hogy pirosra süljenek a húsok.
Amíg a hús sül, addig a félig megfőtt burgonyát leszűrjük és a fűszersóval összekeverjük. Teflon bevonatos serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a burgonyákat megsütjük.

Tanácsok:
Joghurtos-uborkasalátát kínálunk hozzá.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt zsebes karaj » Karajtekercs 2 » Sajtos-tejfölös karaj » Gombás-májas rakott karaj
» Joghurtos gomba » Joghurtos cukkíni » Zöldborsós karajszeletek » Lecsóval töltött karaj
» Joghurtos csirkecomb » Joghurtos-meggyes bögrés » Joghurtos gyümölcssaláta » Rakott karaj
» Csirkemájjal töltött karaj » Karaj tekercs » Joghurtos meggyes pite » Karaj mustármártásban


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.