Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos párolt csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb lebőrözve
1 db nagy fej vöröshagyma
1 pohár joghurt
vaj
só vagy ételízesítő
őrölt fehér bors

Elkészítés:
Az apróra vágott sózott vöröshagymát a vajon megpirítom, hozzáadom a csirkét, átpirítom. Hozzáadom a joghurtot, kevés vizet és fedő alatt puhára párolom. Ízlés szerint borsozom.

Köretnek párolt rizst, rizibizit vagy zöldséges rizst adok hozzá, amit a csirke hagymás-joghurtos-vajas szaftjával összemelegítek.

Tanácsok:
Ez nálunk a lyoni csirke "itthoni" változata.


A receptet beküldte: gyopár


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos csirke/pulyka » Csirkés-olivás táska » Tere-fere csirke » Illatos csirkenyársak
» Tejfölös borsós csirkeragu » Édes-savanyú csirkemell » Csípős csirkemellek » Illatos töltött csirke
» Csirkemájas zöldborsós hús » Almás-gyömbéres csirkemell » Epres-joghurtos túrótorta » Tejben sült csirke
» Zacskós csirke » Spontán csirke (gyors) » Csirkeropogós » Sült rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.