Tutireceptek.hu fejléc

Jól sikerült kenyerem recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
350 ml savo
2 ek olivaolaj
masfel kk so
1 kk cukor
380 g feher liszt
120 g kenyer liszt
100 telj. kiorl. liszt
masfel kk szaraz eleszto

Elkészítés:
A lisztet osszeszitalom, belekeverem az elesztot, majd a leirt sorrendben beleteszem a kenyersutogepbe a dagaszto programra. Mikor lejart, lisztezett deszkan jol megdogonyozom, majd beleteszem a kenyerformaba es sutozacskoba, nehany lyukat ejtve, hogy a goz kijojjon. Hagyom kelni kb 35-40 percet, majd beteszem 200 fokos sutobe, 10 perc mulva visszaveszem 180 fokra es kb 40- 45 percig sutom.

Tanácsok:
kepek:
http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0228/12937694.jpg
http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0228/12937700.jpg
lehet beletenni 1 ek fokhagyma port vagy dio, akr mindkettot.


A receptet beküldte: kumameya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az én kenyerem » Lenmagos, gépi kenyerem » Lángoska » Burgonyás pogácsa
» Zabkenyér » Cibere - kenyérsütéshez » Tartós lángos » Kolbászos pogácsa
» Görög pita » Thönkölybúza kenyér » Teflonkenyér » Gombás pite (90 naposhoz)
» Hagymás pite » Alap fehér kenyér » Kenyerünk » Kifli kecskesajtosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.