Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Jól sikerült kenyerem recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
350 ml savo
2 ek olivaolaj
masfel kk so
1 kk cukor
380 g feher liszt
120 g kenyer liszt
100 telj. kiorl. liszt
masfel kk szaraz eleszto

Elkészítés:
A lisztet osszeszitalom, belekeverem az elesztot, majd a leirt sorrendben beleteszem a kenyersutogepbe a dagaszto programra. Mikor lejart, lisztezett deszkan jol megdogonyozom, majd beleteszem a kenyerformaba es sutozacskoba, nehany lyukat ejtve, hogy a goz kijojjon. Hagyom kelni kb 35-40 percet, majd beteszem 200 fokos sutobe, 10 perc mulva visszaveszem 180 fokra es kb 40- 45 percig sutom.

Tanácsok:
kepek:
http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0228/12937694.jpg
http://static.hoxa.hu/pic/naplo_kepek/2012/0228/12937700.jpg
lehet beletenni 1 ek fokhagyma port vagy dio, akr mindkettot.


A receptet beküldte: kumameya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lenmagos, gépi kenyerem » Az én kenyerem » Langalló (Kenyér lángos) » Tejes kifli
» Pita tészta » HongKongi molnárka » Paksi kifli » Kakaós csiga
» Sajtos snidlinges kenyér » Cserépben sült kenyér » Tejes zsemle » Egyszerű mediterrán kenyér
» Isteni lángos » Pita tészta 2 » Lángosom » Könnyű és gyors briós


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.