Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Jonatános csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kisebb csirkecomb,
4 fej vöröshagyma,
5 db alma,
40 dkg savanyú káposzta,
5 dkg sajt,
2 dl tejföl,
2 evőkanál olaj,
2 evőkanál liszt,
2 gerezd fokhagyma,
1 mokkáskanál reszelt szerecsendió,
só,
bors.

Elkészítés:
A hagymát karikákra vágjuk, és a tepsi aljába tesszük, megsózzuk, meghintjük szerecsendióval és borssal.
Héjastól 2 db almát lekarikázunk.
Erre terítjük a savanyú káposztát, majd egymás mellé tesszük a sózott, borsozott, kevés lisztbe mártott csirkecombokat.
Erre a megmaradt vöröshagymát és az almát rákarikázzuk, a maradék savanyú káposztával, ezt reszelt sajttal megszórjuk.
Olajjal, zúzott fokhagymával és sóval elkevert tejföllel meglocsoljuk, majd sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges csirkemell » Csirkemájas csirketokány » Csirke Orly módon » Ananászos rakott csirke
» Krumplis csirke (bulgár) » Spanyol csirkeleves » Csirkehúsos sonkás tekercs » Banános csirkemell
» Fokhagymáscsirke baconban » Csirkemell "izé"módra » Tejfölös rakott csirke » Kaukázusi csirke 2
» Csirkecomb pékné módra » Sajtmártásos csirke » Csirke különlegesen » Padlizsános csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.