Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg juhsajt,
10 dkg paradicsom,
2 db tv paprika,
1 db édes kömény,
10 dkg gomba,
10 dkg cukkíni
Csülkös krokett:
15 dkg főtt, füstölt csülök, 20 dkg liszt, 2 db tojás, 40 dkg főtt burgonya, só, szerecsendió,
őrölt bors, fokhagyma

Elkészítés:
A juhsajtot grillen, zöldségekkel megsütjük, melegen tartjuk. Elkészítjük a krokettet. A főtt
burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet, fűszereket és az apró kockákra vágott
csülköt. Kenyértészta állagúra gyúrjuk, ha lazának találjuk liszttel sűríthetjük. Végül bő
olajban szaggatva kisütjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt halas cukkini-tál » Banán roston sütve » Roston sült lazac » Roston sütött szalonka
» Füstölt sajtos muffin » Füstölthal-saláta » Saláta füstölt ízekkel » Csülkös lencsesólet
» Füstöltsajt - krémleves » Spagetti füstölt tarjával » Csülkös káposztaleves » Csülkösbab-1
» Juhsajt házilag » Füstölt húsos karalábé » Füstölthús leves » Csülkös bab bográcsban


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.