Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós kapros csusza recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
32 dkg száraz csuszatészta, 20 dkg juhtúró,
10 dkg füstölt szalonna, 1 csomó kapor, 2 dl tejföl, só.

Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük
és kiolvasztott füstölt szalonna zsírján átforgatjuk. Ráöntjük
a tejföllel, finomra vágott kaporral ízesített juhtúrókeveréket.
Még egyszer átpirítjuk és szalonnatepertővel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros juhtúróleves » Tejszínes, kapros csirke » Juhtúrós sajtos rudak » Kapros erdei gomba
» Juhtúrós kocka » Kapros zaftos süllő » Kapros-túrós töltött gomba » Kapros- juhtúrós nokedli
» Juhtúrós gomba » Tejfölös kapros lángos » Kapros csirkeraguleves » Tepsis csusza
» Juhtúrós töltött krumpli » Tejfölös-kapros saláta » Kapros palacsinta » Kapros joghurtturmix


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.