Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós kapros csusza recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
32 dkg száraz csuszatészta, 20 dkg juhtúró,
10 dkg füstölt szalonna, 1 csomó kapor, 2 dl tejföl, só.

Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük
és kiolvasztott füstölt szalonna zsírján átforgatjuk. Ráöntjük
a tejföllel, finomra vágott kaporral ízesített juhtúrókeveréket.
Még egyszer átpirítjuk és szalonnatepertővel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás csusza » Kapros töksaláta » Kapros-túrós csusza » Juhtúrós töltött tojás
» Fokhagymás-kapros halfilé » Juhtúrós padlizsánkrém » Kapros sajtkoktél » Kapros-túrós lepény
» Kapros-túrós palacsinta » Kéthagymás csusza » Sajtos, kapros palacsinta » Kapros zaftos süllő
» Ínycsiklandó kapros csoda » Az én juhtúrós pizzám » Juhtúrós töltött krumpli » Nyári kapros saláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.