Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúróval tőttőtt gomba recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 személyre:
60 dkg gomba(csiperke),
20 dkg juhtúró,
12 dkg margarin,
2 közepes hagyma,
1 csomag petrezselyem,
kb. 2-3 dl tejföl,
só,bors

Elkészítés:
6 dkg vajon üvegesre pirítjuk a kockákra vágott hagymát.Megmossuk és megtisztítjuk a gombákat,és kiszedjük a kalapjaikból a tönköket.A gombák tönkjeit felaprítjuk,és a hagymához adjuk,majd élénk lángon megpuhítjuk.A zöldségeket hagyjuk kihűlni.A hagymás gombás keverékhez hozzáadjuk a juhtúrót,az apróra vágott petrezselymet,megsózzuk,megborsozzuk,és alaposan összekeverjük az egészet.Egy jénait kivajazunk.Minden egyes gombafejet megtöltünk a
juhtúrós töltelékkel,majd szép sorban a gombafejeket egymás mellé a tálra fektetjük úgy,hogy a töltelék legyen felfelé.A gombákat a tejföllel és a maradék vajjal meglocsoljuk,majd előmelegített sütőben kb. 200 fokon,20 perc alatt megsütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkemell » Gombás sonkás metélt » Házias Svéd Gombasaláta » Gombás pulykamell
» Burgonyás gombás tekercs » Gombás karajom » Zöldfűszeres gombafejek » Rizses gombaleves
» Krémsajttal töltött gomba » Gombás tepsis burgonya » Gombás kiflik » Töltött gombafejek sütve
» Rókagombás rizses hús » Gombapörkölt paleosan » Laskagomba pörkölt » Gombával töltött sonka


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.