Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamell sajttal, almával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kacsamell,
2 alma,
1 evőkanál cukor,
5 dkg vaj,
20 dkg natúr krémsajt,
1 dl édes fehérbor,
1 evőkanál olívaolaj,
só,
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A cukrot kevés olívaolajba szórjuk, és állandóan kevergetve karamellizáljuk. A folyékony karamellbe beletesszük a kacsamellet, és puhára pároljuk. Szükség esetén egy kis vizet is adunk hozzá. Hozzáöntünk egy kevés bort, sóval, borssal fűszerezzük, és a húst megsütjük benne. Ha már minden oldala megsült, kivesszük a serpenyőből, és melegen tartjuk. A visszamaradt lébe beletesszük a magházától megszabadított, meghámozott és kockákra vágott almát, puhára pároljuk, majd tálra szedjük. A natúr krémsajtot összekeverjük a maradék mártással, és egyet forralunk rajta. A kacsamellet felszeleteljük, tálra tesszük, párolt almával és sajtmártással körítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csicsóka gomolyasajttal » Tepsis cukkini krémsajttal » Tonhal vagy busa sajttal » Zöldpaprika sajttal
» Rántott kacsamell chipsben » Sajttal sült kelbimbó » Ropogós kacsamell » Édes-savanyú kacsamell
» Sült tonhal sajttal » Mákos kevert almával » Lazactatár krémsajttal » Tonhal sajttal és gombával
» Sütőtökkrémleves sajttal » Vitamintál sajttal » Töltött gomba sajttal » Padlizsánkrém juhsajttal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.