Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamell sajttal, almával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kacsamell,
2 alma,
1 evőkanál cukor,
5 dkg vaj,
20 dkg natúr krémsajt,
1 dl édes fehérbor,
1 evőkanál olívaolaj,
só,
frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
A cukrot kevés olívaolajba szórjuk, és állandóan kevergetve karamellizáljuk. A folyékony karamellbe beletesszük a kacsamellet, és puhára pároljuk. Szükség esetén egy kis vizet is adunk hozzá. Hozzáöntünk egy kevés bort, sóval, borssal fűszerezzük, és a húst megsütjük benne. Ha már minden oldala megsült, kivesszük a serpenyőből, és melegen tartjuk. A visszamaradt lébe beletesszük a magházától megszabadított, meghámozott és kockákra vágott almát, puhára pároljuk, majd tálra szedjük. A natúr krémsajtot összekeverjük a maradék mártással, és egyet forralunk rajta. A kacsamellet felszeleteljük, tálra tesszük, párolt almával és sajtmártással körítjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal töltött kiflik » Almával töltött camembert » Zöldpaprika sajttal » Csirkemell sajttal
» Fasírt sajttal töltve » Falusi csirke birsalmával » Kifli sajttal sütve » Sajttal töltött tojás
» Töltött cukkini sajttal » Sajttal töltött falatkák » Sajttal rakott burgonya » Lazactatár krémsajttal
» Burgonyasaláta almával » Diós sajt almával » Tonhal vagy busa sajttal » Sajttal töltött fasírt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.