Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kajszibarackdzsem recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 kg gyümölcs mag nélkül 70 dkg cukor

Elkészítés:
A szép kemény, de érett barackokat meghámozzuk (forró vízbe dobjuk pár percre és a héja szinte magától lehámlik), felibe vágjuk, majd a magját eltávolítjuk. A cukorral a porcelán vagy zománcos nagy edénybe rétegesen lerakjuk, letakarjuk. Hűvös helyen 12 órát állni hagyjuk. Másnap gyorsan felforraljuk és a forrástól számított 20 percig, főzzük. Forrón üvegbe szedjük és szárazgőzben (pléd és konyharuha) tartjuk kiülésig.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres halva torta » Pudingos csillagocskák » Rigó Jancsi muffin » Tiszaszigeti torta
» K. Erika-féle töltött zsömle » Mézi » Epres, túrós hűsítő » Csokoládé mousse torta
» Csokoládés fészek » Fekete ribizlis muffin » Sárgarépa torta2 » Alma pongyolában 2
» Málnahab pikk-pakk! » Diabetikus tejfölös csoda » Epres muffin almadarabokkal » Magdi kókuszkockája


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.