Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós buborék - kelt tésztából recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg liszt

langyos tej/ vagy víz
3 dkg élesztő
pici cukor

Elkészítés:
A sózott, szitált liszthez adjuk a pici cukorral elkevert, 1dl langyos tejben(vagy vízben) felfuttatott élesztőt.
További tej vagy víz hozzáadásával galuska keménységű tésztát készítünk.
Langyos helyen letakarva 1 órán át kelesztjük.
Forró olajba kis kanállal halmocskákat dobunk,pirosra sütjük.
Kakaóval elkevert porcukorba hempergetjük.

6 személyre elegendő.


A receptet beküldte: KANÁRI

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaos muffin finoman » Kakaós tallérok » Kakaós-vaníliás csiga » Poharas kakaós süti
» Kakaós kevert » Kakaós csiga 3. » Kakaós tejbegríz » Lekváros-kakaós kifli
» Kakaós barackos piskóta » Kakaós kocka » Gluténmentes kakaós keksz » Gyors kakaós sütemény
» Almas batyu turotesztabol » Kakaós császármorzsa » Kakaós piskóta » Paleolit kakaós csiga


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.