Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

"kanadás bundás" recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
2 db tojás
3 dl tej
1 evőkanál kristálycukor
1 vaníliás cukor
kenyér
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A tojást felverjük kicsit, hozzáadjuk a tejet, a cukrot, és a vaníliás cukrot, eléggé hígnak kell lennie. Majd belemártogatjuk a kenyereket, jobb, ha másnapos a kenyér, majd az előmelegített palacsintasütőben mindkét oldalán megpirítjuk. Nem kell alá bő olaj, hanem csak kb. annyi, mintha palacsintát sütnénk. Ha kész, higított lekvárral megkenjük, porcukorral megszórjuk.

Tanácsok:
Reggelire szoktam elkészíteni a gyerekeknek, nagyon szapora, és finom. Kanadában eredetileg juharsziruppal eszik, úgyhogy, ha valakinek esetleg van otthon, akkor azzal ajánlom. :)
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Krilion


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött "bundás" tojás » 5 lisztes kenyér » Zsíroskenyér másképpen » Foszlós kalács
» Magos kenyér » Fűszeres zsemle » Cserépben sült kenyér » Ünnepi kalácskoszorú
» Kakaós kalács (finom;) » Mikrós barna kenyér » Jól sikerült kenyerem » Töltött bundáskenyér
» Túrós pogácsa egyszerűen » Ropogós croissant » Hamburger zsemle » Francia Kenyér


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.