Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapormártás egyszerűen recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 nagy csokor friss kapor, 4 dl tejszín, fél dl édes fehérbor, 5 dkg vaj, só, őrölt fekete bors, reszelt szerecsendió, 1 db citrom reszelt héja, fél citrom leve.

Elkészítés:
A vajat elolvasztjuk és megfuttatjuk rajta az apróra vágott kaprot friss kaprot. Tejszínnel felöntjük, összeforrósítjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, és a végén a bort is. Jól átkeverjük, közben pár percig főzzük, de csak addig, amíg besűrűsödik. Ekkor ízlés szerint még tovább fűszerezhető. Ha kész, különféle húsokhoz, gombához és burgonyához is kínálhatjuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lasagne egyszerűen! » Toroskáposzta egyszerűen » Vitaminsaláta egyszerűen. » Pergős Rizs /egyszerűen/
» Paprikakrém egyszerűen » Töltött cukkíni egyszerűen » Gombaleves egyszerűen » Csöröge fánk egyszerűen
» Csángó gulyás egyszerűen » Zellerkrémleves egyszerűen » Zsömleknédli egyszerűen » Gyümölcskenyér egyszerűen
» Szilvatorta egyszerűen » Máglyarakás egyszerűen » Sajtos muffin egyszerűen » Sajtleves egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.