Tutireceptek.hu fejléc

Kapormártás főtt húsokhoz recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
4 kanál friss kapor
1 kanál vaj vagy 2 kanál olaj
2 kanál liszt
hús- vagy zöldséglé
só, cukor, citromlé és tejföl

Elkészítés:
A gyenge friss kaprot megmossuk és apróra vagdaljuk.
Világos rántást készítünk vajból vagy olajból, belekavarjuk a kaprot, azután zöldség- vagy húslével feleresztjük. Ezt követően 10 percig lassú tűzön csendesen forraljuk, s közben ízesítjük sóval, cukorral és citromlével. Utolsó lépésben még egyszer lobbantjuk két kanál tejföllel.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizsgombóc kapormártással » Gyors, házi pác húsokhoz » Tejszínes kapormártás » Kapormártás
» Gombás mártás húsokhoz » Kapormártás2 » Marhahús kapormártással » Haltekercs kapormártással
» Tökgombóc kapormártással » Egyszerű kapormártás » Kapormártás egyszerűen » Salátafőzelék
» Joghurtos cukkínifőzelék » Kapros patisszonfőzelék » Kínai kelkáposzta főzelék » Spenót franciásan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.