Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapormártás2 recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 evõkanál étolaj
3 evõkanál finomliszt
1 csokor zöldkapor
2 dl tejföl
só, citrom

Elkészítés:
Az olajon a liszttel zsemleszínû rántást készítek. Beleteszem a finomra vágott kapor felét és azt is megpirítom egy kicsit. Felengedem a tejföllel, ha szükséges, húslevessel hígítom és együtt felrottyantom. Hozzákeverem a kapor másik felét, sózom, citrommal ízesítem és hûtõben tárolom.

Tanácsok:
Szinte minden húshoz illik ez a pompás mártás.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csalamádé » Sajtos-sonkás saláta » Klasszikus görög saláta » Epres csirkemell saláta
» Zöldhagymamártás » Szárnyas hússaláta » Húsgolyós vitaminsaláta » Zöldsaláta csirkével
» Reteksaláta - egyszerűen » Diétás párizsi saláta » Tejfölös mártogatós » Tavaszi tojássaláta
» Káposztás saláta » Édes-savanyú hússaláta » Karalábé saláta » Alma-narancs saláta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.