Tutireceptek.hu fejléc

Kapormártás2 recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 evõkanál étolaj
3 evõkanál finomliszt
1 csokor zöldkapor
2 dl tejföl
só, citrom

Elkészítés:
Az olajon a liszttel zsemleszínû rántást készítek. Beleteszem a finomra vágott kapor felét és azt is megpirítom egy kicsit. Felengedem a tejföllel, ha szükséges, húslevessel hígítom és együtt felrottyantom. Hozzákeverem a kapor másik felét, sózom, citrommal ízesítem és hûtõben tárolom.

Tanácsok:
Szinte minden húshoz illik ez a pompás mártás.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz saláta öntet » Almás sajtos párizsi saláta » Friss fügesaláta » Diós karotta saláta
» Brokkoli saláta » Gyros-saláta 90 naposhoz » Csírasaláta citromszószban » Paprika-paradicsom saláta
» Friss tavaszi fűszerhab » Házias Svéd Gombasaláta » Virágsaláta/margarétasaláta/ » Krémsajtos almasaláta
» Szardínia-saláta » Hideg tésztasaláta » Rizses tonhalsaláta » Krumplis Tzatziki saláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.