Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapormártás2 recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 evõkanál étolaj
3 evõkanál finomliszt
1 csokor zöldkapor
2 dl tejföl
só, citrom

Elkészítés:
Az olajon a liszttel zsemleszínû rántást készítek. Beleteszem a finomra vágott kapor felét és azt is megpirítom egy kicsit. Felengedem a tejföllel, ha szükséges, húslevessel hígítom és együtt felrottyantom. Hozzákeverem a kapor másik felét, sózom, citrommal ízesítem és hûtõben tárolom.

Tanácsok:
Szinte minden húshoz illik ez a pompás mártás.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkasambal /Indonéziai/ » Narancsos sárgarépa saláta » Vendégváró krumplisaláta » Hagymás saláta
» Mexikói avokádósaláta » Hagymás sajtöntet tésztára » Kovászolt káposzta, karfiol. » Ikra salátá
» Hamis, főtt majonéz » Sajt mártás » Vacsi-sali » Halsaláta Maja módon
» Ropogós csirkesaláta » Paleo majonéz » Céklasaláta főtt céklából » Csalamádé télire


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.