Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztabundás hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8szelet sertéskaraj
2vőkanál mustár
2 evőkanál zsír
80dkg savanyú káposzta
1kg burgonya
3dl tejföl
3tojás

bors
őrölt kömény
a tálaláshoz:2dl tejföl
pirospaprika

Elkészítés:
A hússzeleteket mustárral megkenjük, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán megpirítjuk. Egy kizsírozott tepsibe fektetjük a hússzeleteket.A visszamaradó zsíron megpároljuk a káposztát.A burgonyát megtisztítjuk,durvára reszeljük, majd a tejföllel és a tojásokkal a káposztához adjuk.Sózzuk,borsozzuk,fűszerezzük,majd jól összekeverjük.A masszával jól beborítjuk a hússzeleteket.Alufóliával letakarjuk és 1órát sütjük.Ekkor a fóliát levesszük és még 30percig pirítjuk. Tejföllel meglocsolva pirospaprikával megszórva tálaljuk.

Tanácsok:
A káposztát egy kicsit vágjuk össze, hogy ne legyen olyan hosszú.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: bertokandrea01


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bolognai nokedli » Gombás sonkatekercs » Sonkás vagy gombás batyu » Gyömbéres sült tofu
» Tepsis virslis palacsinta » Bundás tojás sütőben » Tejszínes-sonkás rakott penne » Tojásos nokedli
» Bogyós rántott sajt » Gombás töltött kenyér » Mexikói chilis csirke » Sajtkrémes cukkini
» Zsemlemorzsás betyárgombóc » Csirkemell zöldségágyon » Padlizsánragu kuszkusszal » Sült zöldséges pulyka


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.