Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztán sült hurka-kolbász recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg savanyú káposzta
2 db májas hurka
2 db véres hurka
2 db sütni való kolbász
sertészsír

Elkészítés:
Zsírozzunk ki egy tepsit, öblítsük le a káposztát, és terítsük a sütőedénybe. Öntsünk rá egy kevés vizet, fektessük rá a disznóságokat, kenjük meg őket leheletnyi zsírral, majd szurkáljuk meg pár helyen, nehogy kidurranjanak.
Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd háromnegyed óra alatt süssük készre.
Forrón halmozzuk tányérra, friss kenyérrel és hideg sörrel tálaljuk.

Tanácsok:
Ha nagyon éhesek vagyunk, süssünk mellé negyedekre vágott burgonyát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás kocka 3 » Falusi rakott káposzta » Mexikói pulykamáj » Sajtos virsli(vacsira).
» Nyári káposzta húsgombóccal » Sajtos sonkatorta » Kenyérlángos sajttal-sonkával » Bigos
» Sajtos lepényfalatok » Biftéki » Görög körözött » Szalonnás nokedli
» Juhtúrós puliszka parasztosan » Sonkás zellerrakottas » Argentin palacsinta II. » Sajtos-brokkolis csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.