Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztán sült hurka-kolbász recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg savanyú káposzta
2 db májas hurka
2 db véres hurka
2 db sütni való kolbász
sertészsír

Elkészítés:
Zsírozzunk ki egy tepsit, öblítsük le a káposztát, és terítsük a sütőedénybe. Öntsünk rá egy kevés vizet, fektessük rá a disznóságokat, kenjük meg őket leheletnyi zsírral, majd szurkáljuk meg pár helyen, nehogy kidurranjanak.
Előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, majd háromnegyed óra alatt süssük készre.
Forrón halmozzuk tányérra, friss kenyérrel és hideg sörrel tálaljuk.

Tanácsok:
Ha nagyon éhesek vagyunk, süssünk mellé negyedekre vágott burgonyát is.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával rakott krumpli » Sonkás zellerrakottas » Disznótoros töltött káposzta » Muszaka
» Sonkás-salátás tortilla » Krumplilepény » Fetasajtos rakott krumpli » Aszaltszilvás finom falatok
» Csirkés rizssaláta » Lasagne recept Emyke módra » Rakott-sajtos tészta » Sült gombóc (Ördögpirula )
» Húsos rakott karalábé » Sárgarépás-mozarellás köles » Picadillo » Rizses vacak á'la Szaszi


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.