Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás bableves füstölt csülökkel recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Nem fogyókurázóknak való inyencség !!!!!
szárazbab
savanyúkáposzta
csülök (füstölt)
tejföl
só,bors,babérlevél,pirospaprika

Elkészítés:
A beáztatott babot a beáztatott csülökkel odatesszük főzni egy nagy fazékocskába.Mielőtt puhára főnének hozzáadjuk az átmosott savanyúkáposztát . Izlés szerint fűszerezzük .Mikor minden puhára főtt készítünk egy vékony rántást , amibe belekeverjük a tejfölt .Felfőzzük és elkészült a szabolcsi betyároknak való eledel .
Friss kenyérrel tálaljuk .
JÓ ÉTVÁGYAT .

Elkészítési idő: 90 perc
Kalóriatartalom: SOK ! kcal
Szénhidráttartalom: SOK ! gramm
Zsírtartalom: SOK ! gramm

A receptet beküldte: betyár


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás krumplifasírt » Füstöltsajt leves » Káposztás lencseleves » Káposztás oldalas kuktában
» Spagetti füstölt tarjával » Savanyúkáposztás metélt » Káposztasaláta majonézzel » Tökmagos káposztasaláta
» Füstölt halsaláta » Füstölthal-saláta » Káposztasaláta 2 » Pogácsa füstölt sajttal
» Káposztás csirke » Káposztás harcsa » Füstöltsajtos pogi » Savanyú bab csülökkel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.