Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás hús /savanyú káposztával!/ recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2kg savanyú káposzta
ugyanannyi hús /disznó/
kevés szalonna
gersli
hagyma
foki
szemes fekete bors
babérlevél
víz
pirospaprika

1db pari
1db paprika
borsikafű

Elkészítés:
pörkölt alap, a húst felkockázva megpirítom.A savanyú káposztát késsel felaprítom,beleteszem vízzel felöntöm,főzöm.A gerslit átmosom félidőbe hozzáadom,a borsikafű vet a vége felé teszem bele.

Tanácsok:
Ez igazán egészséges,nincs rántás benne.Csak jó anyagok,lassú főzés kb.3-óra. Szuper!!!
Fényképet találsz a zebe-zaba naplómban a 147 bekezdésnél.

Elkészítési idő: 180 perc

A receptet beküldte: pistiisti52


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta gazdagon » Káposztás lepény » Nagyikám káposztás húsa » Savanyúkáposztás metélt
» Kelkáposztás kolbász » Káposztás pogácsa-finom » Savanyú káposztás borda » Kelkáposztás rizs.
» Vörös káposztasaláta » Káposztasaláta 2 » Csuka káposztásan » Tormás káposztasaláta
» Káposztás-virslis kifli » Olcsó káposztás rétes » Káposztás gombóc... » Kelkáposztás csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.