Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás hús /savanyú káposztával!/ recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2kg savanyú káposzta
ugyanannyi hús /disznó/
kevés szalonna
gersli
hagyma
foki
szemes fekete bors
babérlevél
víz
pirospaprika

1db pari
1db paprika
borsikafű

Elkészítés:
pörkölt alap, a húst felkockázva megpirítom.A savanyú káposztát késsel felaprítom,beleteszem vízzel felöntöm,főzöm.A gerslit átmosom félidőbe hozzáadom,a borsikafű vet a vége felé teszem bele.

Tanácsok:
Ez igazán egészséges,nincs rántás benne.Csak jó anyagok,lassú főzés kb.3-óra. Szuper!!!
Fényképet találsz a zebe-zaba naplómban a 147 bekezdésnél.

Elkészítési idő: 180 perc

A receptet beküldte: pistiisti52


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás burgonyaleves » Kelkáposztás csirke » Káposztás nokedli » Savanyú káposztás borda
» Káposztás harcsa » Káposztasaláta gazdagon » Káposztás lepény Ági módra » Káposztás sűlt oldalas
» Káposztás sztrapacska » Tökmagos káposztasaláta » Káposztás egytál » Tormás káposztasaláta
» Káposztás lepénykék » Finom káposztás pogácsa » Káposztás paszuly II » Káposztás csülök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.