Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás libafarhát recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libfarahát
1 vöröshagyma
25 dkg tarhonya
60 dkg savanyú káposzta
1 gerezd fokhagyma

törött bors
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A libafarhátat feldaraboljuk,és az apróra vágott hagymával egy kanál olajon kevés vizet öntögetve alá,fedő alatt pároljuk.Sóval ,borssal és tört fokhagymával ízesítjük.Közben elkészítjük a tarhonyát.Ha a libafarhát félig megpuhult hozzáadjuk a káposztát felöntjük vízzel és lassú tűzön addig pároljuk fedő alatt amíg a káposzta megpuhul.
Tálaláskor mellé adjuk a tarhonyát.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás céklasaláta » Kelkáposztás csirkemell » Fóliás káposztás hús » Savanyukáposztás tarja
» Káposztás kiflik » Fehér és lilakáposztás » Apatini káposztás harcsa » Texasi káposztasaláta
» Káposztás lepénykék » Almás káposztasaláta » Káposztás uborka saláta. » Csuka káposztásan
» Káposztás palacsinta » Káposztás malachús » Káposztás pacal » Káposztás harcsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.