Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás libafarhát recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libfarahát
1 vöröshagyma
25 dkg tarhonya
60 dkg savanyú káposzta
1 gerezd fokhagyma

törött bors
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A libafarhátat feldaraboljuk,és az apróra vágott hagymával egy kanál olajon kevés vizet öntögetve alá,fedő alatt pároljuk.Sóval ,borssal és tört fokhagymával ízesítjük.Közben elkészítjük a tarhonyát.Ha a libafarhát félig megpuhult hozzáadjuk a káposztát felöntjük vízzel és lassú tűzön addig pároljuk fedő alatt amíg a káposzta megpuhul.
Tálaláskor mellé adjuk a tarhonyát.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztasaláta majonézzel » Savanyúkáposztás saláta » Fóliás káposztás hús » Káposztasaláta 2
» Reszelt káposztasaláta » Káposztás csiga » Káposztás paprikás » Vörös káposztasaláta
» Káposztás lepény Ági módra » Káposztás béles » Káposztás gombóc... » Kelkáposztás lasagne
» Káposztás tekercs » Káposztasaláta felturbózva » Kelkáposztás csirkemell » Káposztás kacsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.