Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás-paszuly recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg sertés láb, vagy 1 kg tarja, vagy 1 disznó fej
1 kg savanyúkáposzta
50 dkg tarkabab
3 dl tejfől
1 db vöröhagyma
só bors
olaj
liszt
füszerpaprika

Elkészítés:
A babot előző nap beáztatjuk A lábas aljára tesszük a káposztát,jól meg tisztitott húst rá helyezzük, erre tesszük a babot és az összevágott
vöröshagymát, és annyi vizet, hogy ellepje,feltesszük főzni, mikor felforrt,takarékra veszük a lángot,és kb 2-3 órát főzzük,/kuktába 1 óra/.
Majd készitünk egy rántást kevés füszerpaprikával,
és berántjuk, beletesszük a tejfőlt is és felfőzzük.Forron tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslivel töltött csirkemell » Pulykamell egyben, egyszerűen » Csirke vadasan » Olaszos göngyölt fasírt
» Marharagu Sztroganoff módra » Sonkás hústekercs » Erdélyi tormás hús » Vacsora HotPanban
» Húsos burgonyabomba » Hawai csirkemell » Borjúsaslik almásan » Mézes-almás sült sertéscomb
» Fokhagymás hústekercs » Mustáros-gombás sertésszelet » Sörös marha vagy disznó » Toroskáposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.