Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás-paszuly recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg sertés láb, vagy 1 kg tarja, vagy 1 disznó fej
1 kg savanyúkáposzta
50 dkg tarkabab
3 dl tejfől
1 db vöröhagyma
só bors
olaj
liszt
füszerpaprika

Elkészítés:
A babot előző nap beáztatjuk A lábas aljára tesszük a káposztát,jól meg tisztitott húst rá helyezzük, erre tesszük a babot és az összevágott
vöröshagymát, és annyi vizet, hogy ellepje,feltesszük főzni, mikor felforrt,takarékra veszük a lángot,és kb 2-3 órát főzzük,/kuktába 1 óra/.
Majd készitünk egy rántást kevés füszerpaprikával,
és berántjuk, beletesszük a tejfőlt is és felfőzzük.Forron tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rozmaringos csirkemáj » Körömpörkölt bográcsban » Sonka kenyértésztában » Rakott sertésborda vajbabbal
» Húsos káposzta » Mediterrán csirkemell » Részeges csirke » Temesi rakott csülkös
» Matróztál » Csirke Sztroganoff módra » Indiai ragu » Hawaii csirkemell
» Ananászos karajtekercs » Tojással töltött sertésszelet » Részeg csirkemell » Csirkés tortilla



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.