Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás-paszuly recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg sertés láb, vagy 1 kg tarja, vagy 1 disznó fej
1 kg savanyúkáposzta
50 dkg tarkabab
3 dl tejfől
1 db vöröhagyma
só bors
olaj
liszt
füszerpaprika

Elkészítés:
A babot előző nap beáztatjuk A lábas aljára tesszük a káposztát,jól meg tisztitott húst rá helyezzük, erre tesszük a babot és az összevágott
vöröshagymát, és annyi vizet, hogy ellepje,feltesszük főzni, mikor felforrt,takarékra veszük a lángot,és kb 2-3 órát főzzük,/kuktába 1 óra/.
Majd készitünk egy rántást kevés füszerpaprikával,
és berántjuk, beletesszük a tejfőlt is és felfőzzük.Forron tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyári rakottas » Szerelmetes pulykafalatok » Gombas szelet egyszeruen » Borjúnyelv hidegen
» Mexikói csirke 2. » Kacsamáj lilakáposzta ágyon » Különleges sült csirke » Almás májkavalkád
» Gyömbéres-fahéjas máj » Pikáns pulykaragu » Sajtos, sonkás zsebes hús » Bakonyi tésztával
» Zöldséges pulykaragu 2 » Hagymamártásban sült nyúl » Diétás gyümölcsös csirke » Zöldfűszeres-citromos csirke


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.