Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapribogyós sertés-tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
600 gr sertés hús
1 hagyma
5 csemege uborka
2 evk. kapribogyó
5-10 szem gyöngyhagyma
1 evk. mustár
só,bors
2 dl tejföl
1 evk. liszt
1 dl száraz fehérbor

Elkészítés:
A hagymát felaprózzuk,megdinszteljük.Hozzáadjuk a vékony csíkokra szeletelt húst,megsózzuk és lefedve majdnem puhára pároljuk.
Ekkor hozzáadjuk a feldarabolt kapribogyót,csíkokra vágott uborkát,gyöngyhagymát,mustárt,borsot.
Amikor teljesen puha,tejfölös-lisztes habarással besűrítjük és a bort hozzáöntve kiforraljuk.


A receptet beküldte: mongi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapribogyós csirkemell » Csülök spékelve » Són sült csibe » Sülthús ahogy mi szeretjük
» Vadas-bármilyen husiból » Gyors csirke curry » Karfiolos-csirkés egytál » Részeges pulyka
» Tejfölös csirkemell » Gombás rakott csirke » Gombás-sajtos karaj » Sörben főtt gombás csirke
» Fetával töltött csirkemell » Csirkemáj baconszalonnában » Mustáros kacsamáj » Tárkonyos-narancsos malac


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.