Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-joghurtos gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
- 80 dkg csiperkegomba
- 1 cl ecet
- 4 dl joghurt
- 1 csokor kapor
- 1 citrom
- őrölt fehér bors, só

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Gyengén sós, ecetes vízbe megfőzzük, majd a főzővizébe kihűtjük. A joghurtot elkeverjük a finomra vágott kapor egyik felével, sóval, őrölt fehér borssal. Szűrt citromlével ízesítjük. Az elkészített salátaöntetbe belekeverjük a leszűrt gombát és jól lehűtjük. Tálaláskor megszórjuk a kapor másik felével.

Tanácsok:
90 napos diéta protein napján ehető!


A receptet beküldte: Mocori


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majonézes gombasaláta. » Házias Svéd Gombasaláta » Gombasaláta » Svéd gombasaláta II.
» Vegyes erdei gombasaláta » Paradicsomos Gombasaláta » Lengyel gombasaláta » Gombasaláta majonézzel
» Juhtúrós gombasaláta » Svéd gombasaláta » Gombasaláta 1. » Spárga és gombasaláta
» Vegyes gombasaláta télire » Svéd gombasaláta 2 » Kefires gombasaláta » Gombasaláta másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.