Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros juhtúróval és sonkával töltött szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
5 szelet ( kettényitott) rövidkaraj
5 dkg juhtúró
5 szelet sonka
1 csokor kapor
a panirozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
a sütéshez: olaj

Elkészítés:
A húst kilopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk. A szeletekre ráfektetjük a sonkát, majd a kaporral elkevert juhtúrót is rákanalazzuk. Összehajtjuk és bepanírozzuk. Majd forró olajvab fedő allatt kislángon mindkét oldalát megsütjük.

Tanácsok:
A sózásnál vóvatosan, mert a juhtúró is sós.
Ha nem vagyunk elég ügyesek és biztosra akarunk menni, akkor az összehajtott húsokat fogvájó segítségével összetűzhetjük. Jó ha a fogvájót előzőleg olajban beáztajuk, mert így sokkal könnyebb kivenni a megsült húsból.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: sok:- kcal

A receptet beküldte: Merena


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Elzászi töltött dagadó » Kapros tökpástétom » Györkönyi szelet » Kajszi szelet
» Bounty szelet II. » Hússal töltött tészta » Tojáslikőrös szelet » Vaníliás fagyi szelet
» Diós szeletkék » Kinder Pingui szelet » Kinder tejszelet torta » Diós, tejfölös szelet
» Sport szelet 2. » Andi töltött ostyája » Sajtos szeletkék » Sonkával rakott galuska


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.