Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros töltöttpaprika székelyesen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darált sertéshús
50 dkg darált marhadagadó
50 dkg darált füstölt sertéstarja
15 dkg párolt rizs
só, törött bors
1 kis fej vöröshagyma
1 tojás
6-8 édes zöldpaprika
1 kg savanyú káposzta
liszt
tejföl
1 csokor kapor

Elkészítés:
A párolt rizst, a darált sertéshúst, sót, törött borsot az apróra vágott és zsírban megfuttatott vöröshagymát, a tojást jól összegyúrjuk, és a kierezett, kimagozott paprikákat megtöltjük vele.
A savanyú káposztát hagymás zsírban megpároljuk, majd liszttel meghintve tejföllel feleresztjük. Teszünk bele kaprot, sót, törött borsot, majd belerakjuk a töltött paprikákat, a marhadagadót, a füstölt sertéstarját és befedve készre pároljuk.

Tanácsok:
Kicsit munkás, de nagyon kiadós étel.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös kapros lángos » Fokhagymás kapros krémsajt » Ordás-kapros palacsinta » Kapros tésztasaláta
» Kapros joghurtturmix » Tejfölös-kapros saláta » Uborka leves kaprosan » Kapros öntet
» Boros, kapros lazac » Omlós kapros-túrós kiflik » Kapros palacsinta » Kapros cukkiniropogós
» Kapros csirkemell » Kapros juhtúróleves » Kapros uborkaleves » Kapros erdei gomba


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.