Tutireceptek.hu fejléc

Kapros töltöttpaprika székelyesen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darált sertéshús
50 dkg darált marhadagadó
50 dkg darált füstölt sertéstarja
15 dkg párolt rizs
só, törött bors
1 kis fej vöröshagyma
1 tojás
6-8 édes zöldpaprika
1 kg savanyú káposzta
liszt
tejföl
1 csokor kapor

Elkészítés:
A párolt rizst, a darált sertéshúst, sót, törött borsot az apróra vágott és zsírban megfuttatott vöröshagymát, a tojást jól összegyúrjuk, és a kierezett, kimagozott paprikákat megtöltjük vele.
A savanyú káposztát hagymás zsírban megpároljuk, majd liszttel meghintve tejföllel feleresztjük. Teszünk bele kaprot, sót, törött borsot, majd belerakjuk a töltött paprikákat, a marhadagadót, a füstölt sertéstarját és befedve készre pároljuk.

Tanácsok:
Kicsit munkás, de nagyon kiadós étel.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós kapros csusza » Kapros juhtúrós lángos » Linzeres kapros túrós » Kapros cukkinikrém
» Kapros töltött palacsinta » Kapros-túrós töltött gomba » Sült töltöttpaprika » Kapros, krumplis halfilé
» Kapros tökpástétom » Magyaros kapros pulykamell » Kapros rántott cukkini » Kapros csirkemell
» Kapros-túrós lepény » Kapros zaftos süllő » Májgaluska székelyesen » Kapros csirkeraguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.