Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi gesztenyés pulykamell recept

Kategória:


Hozzávalók:
8-10 pulykamell
30 dkg darált sertéshús
5 dkg bacon
1 csomag gesztenyepüré
10 bacon szelet

bors

Elkészítés:
A pulykamell szeleteket vékonyra klopfolom, sózom.
A töltelékhez jól összekeverem a többi hozzávalót, sózom borsozom. Jó evőkanálnyi mennyiséget teszek minden szelet húsra, és felgöngyölöm. Minden hús csomagot betekerek bacon-be. Kb 200 C-on sütöm először lefedve, majd ha már jó puha, akkor leöntöm róla a pecsenyelevet és jól megpirítom a tetejét.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi habkarika » Pulykamell paraj paplanban » Zelleres párolt pulykamell » Pulykamell Kormi módra
» Gesztenyés álom » Karacsonyi csudaalmas » Fetás-tejszínes pulykamell » Pikáns leves pulykamellből
» Karácsonyi ajándékgyümölcs » Gesztenyés krémes » Karácsonyi csillagok » Csokis-gesztenyés muffin
» Fahéjas keksz (karácsonyi) » Gesztenyés méhkas » Karácsonyi kókuszgolyó » Karácsonyi borkrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.