Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karaj besamelmártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg kicsontozott karaj
6 dkg vaj
4 dkg liszt
2 db tojássárgája
3 dl tej
15 dkg reszelt sajt
0,2 dkg öröltbors
10 dkg zsir
5 dkg vaj
kis szerecsendió


Elkészítés:
A karajt besózzuk és füszerezzük egyben megsütjük
majd kihülés után vékony szeletekre vágjuk,a tejből vajból lisztből besamelmártást készitünk,
tojássárgával 10 dkg sajttal megszorjuk,töröttborssal jól elkavarjuk,a hússzeleteket gazdagon bekenjük a mártással,és egymásmellé rakjuk eredeti formára. A megmaradt mártást ráöntjük,és a reszelt sajtot is rászorjuk.
A vajat apródarabokra vágva megszorjuk és forró sütőben szép pirosra sütjük és tálaljuk


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéskaraj brokkolival » Egyben sült mustáros karaj » Olasz sertéskaraj » Sajtos sertéskaraj
» Karaj sonkaraguval » Csirkemájjal töltött karaj » Mustáros-tejfölös karaj » Gesztenyés töltött karaj
» Zöldségkrémes karajszelet » Töltött, göngyölt karaj » Fokhagymás karaj II. » Sült báránykaraj
» Májjal töltött karaj » Sertéskaraj töltve » Sertéskaraj parasztosan » Tejfölös, ízes karaj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.