Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karajszeletek ananásszal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 vékonyabb szelet karaj
1 doboz ananász
2 ek. ketchup
2 ek. méz
1 kk. őrölt gyömbér

bors
olaj

Elkészítés:
A karajszeleteket klopfolom, sózom és borsozom, majd egy serpenyőben kevés olajon majdnem készre sütöm. A húst kiszedem, a serpenyőben az apróra vágott ananászt, a mézet, a ketchupot, sót és a gyömbért összekeverem, öntök hozzá az ananász levéből, majd visszateszem a húst és lefedve alacsonyabb hőmérsékleten párolom. Vigyázni kell, nehogy leégjen a méz miatt. Ha nagyon édes az ananász leve, akkor kevesebb, ha nem elég édes, több mézet teszek hozzá. Közben szükség szerint adok hozzá egy kis ananászlevet. Mire elkészül, csak sűrű mártásszerű bevonat legyen az ananászon.

Tanácsok:
Rizzsel tálalom.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros karajszeletek » Káposzta saláta ananásszal » Zöldborsós karajszeletek » Csirkemaj ananasszal
» Rántott szelet ananásszal » Currys szelet ananásszal » Sült hús ananásszal » Sült sertés nyakrész
» Pipicom ala ropogós » Káposztás tarja » Sörben párolt csülök » Gezemicés csirke
» Lecsós szelet a'la pemete » Csípős sült csirke » Göcseji pecsenye » Narancsos csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.