Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karaláb főzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
2 fej karaláb, kb fél liter tej, 1 evőkanál liszt, só, cukor, 0,5 dl olaj

Elkészítés:
A karalábokat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdínszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára fözzük és cukrozzuk

Tanácsok:
Én jó édesen szeretem, szerintem úgy az igazi. Sült oldalshoz, vagy bármilyen húshoz kiválló.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt karalábé » Joghurtos zellerfőzelék » Diétás rakott karalábé » Magyaros karalábéleves
» Tökfőzelék: Update2 » Diós karalábé » Kínai kelkáposzta főzelék » Mindenfélés főzelék
» Túrós töltött karalábé » Sonkás karalábés tészta » Kapros zöldbabfőzelék » Karalábés rakott hús
» Húsos rakott karalábé » Csőbensült sonkás karalábé » Tejszínes cukini főzelék » Naon fini krumplifőzelék


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.