Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol paprikásan recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 kg karfiol
2 evőkanál olaj
1 kis fej vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A karfiolrózsát szárával együtt (csak a torzsát dobjuk el) alaposan megmossuk.
Az olajon a reszelt vagy apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, pirospaprikával megszórjuk, hozzáadjuk a karfiolt, megsózzuk, kevés vizet öntünk alá és befedve puhára pároljuk. Egyszer lesütjük zsírjára, mint a paprikás húst, azután pár evőkanál vizet öntünk alá (hogy szaftos legyen). Miután felforrt, készen is van.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpuffancs » Karfiolkrém, brokkolikrém » Karfioltál » Karfiol finomság
» Sajtos rakott karfiol 2 » Karfiol krokett » Karfiol sajttal » Karfiolpuffancs I.
» Karfiolos sajtleves » Kalapos karfiol » Rakott Karfiol Sonkával » Húsos rakott karfiol 2.
» Karfiol sonkahabbal » Karfiol sütve » Rakott karfiol egyszerűen » Klasszikus rakott karfiol


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.