Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolkeksz recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 evőkanál olívaolaj
1 csomag metélőhagyma apró karikákra vágva
3 gerezd fokhagyma összetörve
1 teáskanál bazsalikom
fél-fél teáskanál só, őrölt fehér bors

Elkészítés:
A karfiolt reszeld le, sózd meg és 20 percig hagyd állni, majd laza szövésű textilen keresztül facsard ki a felesleges levét.
Egy tálban kevered össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát oszd 6 vagy több részre, formázd laposra, majd fektesd sütőpapírral bélelt tepsibe.
Sütőben 180-200 fokon kb. 35-40 perc alatt ropogósra sül

Ízlés szerinti szószokkal vagy tejföllel fogyasztható.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúhúsos-bableves » Sajtgaluska » Hagyma leves » Krémes hagymaleves
» Japán kukoricaleves » Paleo gulyásleves » Citromos orjaleves » Padlizsánkrém leves
» Erdélyi baglyos leves » Hideg vegyes gyümölcsleves » Kelbimbó krémleves » Sajtos fokhagymaleves
» Kefíres céklaleves » Fokhagymakrémleves egyszerűen » Káposztaleves » Savanyú krumplileves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.