Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiollal töltött palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
Tojás
Liszt

Tej,vagy szódavíz
Étolaj
Ételízesítő
Karfiol
Zsemlemorzsa

Elkészítés:
Palacsinta tésztát készítünk a megszokott módon,csak nem édes tésztát hanem sósat,és megsütjük a szokásos módon.
A karfiolt rózsáira szedjük,és ételízesítős vízben puhára fözzük.Ha megfőtt leszűrjük,és jól lecsepegtejük.Ha valakinek kell,akkor még sózhatja utólag is. Ezután villával összenyomjuk egy tálban a karfiolt.A kisütött palacsintákat megtöltjük a karfiollal,majd összehajtjuk.Nem a szokásos módon tekerjük.A karfiolt a palacsinta közepébe tesszük,majd alulról ill.felülről behajtjuk,végül a két szélélt is ráhajtjuk.(Egy kis batyu lesz belőle)Ezután már csak panírozni kell mint a rántott húst,végül olajban kisütjük.Hús helyett bármilyen körettel fogyasztható,laktató.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizzsel töltött póréhagyma » Töltött csörögefánk » Töltött tök tökölőknek » Edit csodapalacsintája
» Sült köles karfiollal » Töltött fasírttekercs » Sajttal töltött körte » Töltött káposzta Ági módra
» Lángoló túrós palacsinta » Tojással töltött zsemle » Piroska palacsinta » Gombás töltött kifli
» Alakbarát palacsinta » Töltött liba » Gyümölccsel töltött karaj » Finn palacsinta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.