Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:

- 500 g karfiol
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál citromlé
- só, bors, petrezselyem

Elkészítés:
A karfiolsalátát melegen köretként, és hidegen, salátaként is tálalhatod. Forralj vizet egy nagy edényben, tegyél bele sót. Tedd bele a torzsájától megfosztott karfiolt, és közepes hőmérsékleten főzd kb. 15 percig. Vedd ki a vízből és csepegtesd le, majd tedd salátás tálra. Az olívaolajból és a citromból készített öntetet öntsd rá, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítsd.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 56/ad kcal

A receptet beküldte: csillibilli112


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csülkös karfiolsaláta » Narancsos karfiolsaláta » Virslis karfiolsaláta » Gyümölcsös csirkesaláta
» Krumpli saláta másként » Diós sárgarépasaláta » Almás lencsesaláta » Virslis kukoricasaláta.
» Virsli saláta » Tésztasaláták királynője » Saláta többféle módon » Mimózasali
» Saláta mandarinnal » Diós almasaláta másképp » Galuskasaláta retekkel » Csodás szivárvány saláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.