Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:

- 500 g karfiol
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál citromlé
- só, bors, petrezselyem

Elkészítés:
A karfiolsalátát melegen köretként, és hidegen, salátaként is tálalhatod. Forralj vizet egy nagy edényben, tegyél bele sót. Tedd bele a torzsájától megfosztott karfiolt, és közepes hőmérsékleten főzd kb. 15 percig. Vedd ki a vízből és csepegtesd le, majd tedd salátás tálra. Az olívaolajból és a citromból készített öntetet öntsd rá, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítsd.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 56/ad kcal

A receptet beküldte: csillibilli112


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis karfiolsaláta » Csülkös karfiolsaláta » Narancsos karfiolsaláta » Hideg zöldségsaláta
» Házilag készített majonéz » Fokhagymás-joghurtos öntet » Joghurtos padlizsánsaláta » Szárnyas uborka saláta
» Zöldsaláta csirkével » Salátaöntet fejessalátára » Toscana tésztasaláta » Svájci saláta
» Tormamártás » Tojás-sajt saláta » Waldorf-saláta » Krumplisaláta gazdagon


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.