Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:

- 500 g karfiol
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál citromlé
- só, bors, petrezselyem

Elkészítés:
A karfiolsalátát melegen köretként, és hidegen, salátaként is tálalhatod. Forralj vizet egy nagy edényben, tegyél bele sót. Tedd bele a torzsájától megfosztott karfiolt, és közepes hőmérsékleten főzd kb. 15 percig. Vedd ki a vízből és csepegtesd le, majd tedd salátás tálra. Az olívaolajból és a citromból készített öntetet öntsd rá, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítsd.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 56/ad kcal

A receptet beküldte: csillibilli112


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csülkös karfiolsaláta » Narancsos karfiolsaláta » Virslis karfiolsaláta » Hideg zöldségsaláta
» Gombás mártás húsokhoz » Almás céklasaláta 2 » Tavaszi karalábé saláta. » Petrezselymes babsaláta
» Vitamin saláta » Paradicsom-hagyma saláta » Szalonnás burgonyasaláta » Svéd gomba
» Svájci saláta » Tarka-barka saláta » Paszuly-saláta » Diétás gyümölcssaláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.