Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karin narancsos piskótája recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1/2 narancsot fagyasztóba teszünk.
4 egész tojást 16 evőkanál cukorral habosra keverünk, majd fokozatosan hozzáadunk 24 e.kanál tejet és 6 e.kanál olajat. Alaposan összedolgozzuk, és apránként belekavarunk 24 e.kanál lisztet és 1 cs. sütőport.
Lisztezett, vajazott tepsiben kisütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.

Elkészítés:
Töltelék:
15 dkg cukrot 2 e.kanál vízzel, 3 e.kanál baracklekvárral összefőzünk. Ha kihűlt, a 1/2 fagyasztott narancsot belereszeljük, amjd a piskóta egyik felét belemorzsoljuk és összedolgozzuk a tölteléket.
A megmaradt 1/2 piskótára rásimítjuk és csokimázzal bevonjuk.

Tanácsok:
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Marcsietta

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos jégkása » Mézes narancsos puncs » Narancsos kávékrém » Narancsos csokis muffin
» Gyömbéres-narancsos keksz » Narancsos szívek » Narancsos brownies » Narancsos mascarponetorta
» Narancsos Tonhalas Salata » Narancsos jégpuncs » Emese vizes piskotaja » Narancsos sajtkoktél
» Narancsos műzli I. » Narancsos joghurtital » Mákos-narancsos zserbó » Fehérboros-narancsos puncs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.